Over ons

Wie we zijn en wat we doen.

Gastvrijheid en service zit ons al sinds 1938 in het bloed. Het bedrijf is nu in handen van de derde generatie Van den Berg en we bedienen nog steeds met veel plezier en passie de markt in Woerden en omstreken, maar ook ver daarbuiten!

Drankenhandel Ivar van den Berg bestaat in zijn huidige vorm sinds 1 oktober 1996. In 2001 is er een stuk aan het pand aangebouwd, de drankenhandel uitgebreid in assortiment en een breder klantenbestand gaan groeien. Ivar van den Berg is inmiddels meer dan dranken alleen. Ook glaswerk en zoetwaren en verhuurmaterialen maken deel uit van ons assortiment. 2015 was het jaar van de grootste stap; het bedrijfspand werd aangekocht en verder uitgebreid en gerenoveerd. Als kroon op deze ontwikkelingen werd de nieuwe huisstijl geintroduceerd.

Ons team

Ons team telt inmiddels 7 man/vrouw in zowel binnen- als buitendienstfuncties die enthousiast menig horecabedrijf voorzien van voorraad en evenementen en feesten uitrusten met de juiste faciliteiten.

Onze historie

Al sinds Sinds 1938 is de naam Van den Berg een begrip in Woerden. In dat jaar opende opa van den Berg hotel, zalencentrum & slijterij ‘Neuf’ aan de Voorstraat, waarna Joop (Ivars vader) de zaak heeft uitgebreid. Sinds 1 oktober 1996 staat Ivar aan het roer.

Ons bedrijf

Bekijk hier onze bedrijfsvideo voor een goede impressie van Drankenhandel Ivar van den Berg.