Tijdelijke bezorging aan huis!

over_ivar-4

Tijdelijke bezorging aan huis!

Noodgedwongen sluiten sportverenigingen, gaan events niet door en is ook de horeca gesloten na het ingaan van de nieuwe maatregelen om het coronavirus in te dammen. Iedereen wordt getroffen door deze vervelende situatie maar laten we er samen het beste van maken! Wij hebben dan ook besloten om ook kleinere bestellingen aan huis te gaan bezorgen binnen de regio Woerden.

Bezorging aan huis
Orders vanaf € 25,- bezorgen wij aan huis. Wij proberen daarbij ons serviceniveau te hanteren. Lege kratten en flessen nemen we direct weer mee retour. Wij zetten de bestelling voor uw deur en betalen doet u via een tikkie/betaalverzoek of wanneer u al klant bent gewoon op rekening. Als particulier kunt u dus ook gebruikmaken van onze diensten.

Bestellen en bezorgtijden
Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Bestellen kan bij voorkeur per e-mail (verkoop@ivarvandenberg.nl) of telefonisch (0348-415800 of 06-83120247).

Ook toiletpapier!
Naast frisdranken, bieren, wijnen en sterke drank is het bij ons ook mogelijk om andere producten te bestellen. Denk aan toiletpapier, koffie, thee, suiker en melk. Maar ook hygiënische producten zoals vaatwastabletten, schoonmaakmiddelen, vuilniszakken, etc. Schroom niet om te informeren naar de mogelijkheden.

Producten- en prijslijst
In dit producten- en prijzenoverzicht vindt u de producten en prijzen die wij aanbieden. Alle prijzen zijn netto, exclusief mogelijke bezorgkosten. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk en zonder meer prijs.

Vragen?
Neem bij vragen gerust contact met ons!