HER-OPENING HORECA!

over_ivar-4

We gaan weer beginnen!

Noodgedwongen sloten sportverenigingen, gaan events voorlopig niet door en was ook de horeca gesloten na het ingaan van de nieuwe maatregelen om het coronavirus in te dammen. Iedereen is getroffen door deze vervelende situatie maar vanaf 1 juni gaan we er samen het beste weer van maken! Wij hebben dan ook besloten om ook kleinere bestellingen aan huis (particulieren) te blijven bezorgen binnen de regio Woerden en nabije omgeving.

Bezorging aan huis
Orders vanaf € 25,- bezorgen wij aan huis. Wij proberen daarbij ons serviceniveau te hanteren. Lege kratten en flessen nemen we direct weer mee retour. Wij zetten de bestelling voor uw deur en betalen doet u via een tikkie/betaalverzoek of wanneer u al klant bent gewoon op rekening. Als particulier kunt u dus ook gebruikmaken van onze diensten.

Bestellen en bezorgtijden
Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Bestellen kan bij voorkeur per e-mail (verkoop@ivarvandenberg.nl) of telefonisch (0348-415800).

 

Ook COVID-19 preventieve produkten!
Naast frisdranken, bieren, wijnen en sterke drank is het bij ons ook mogelijk om andere producten te bestellen. Denk aan toiletpapier, koffie, thee, suiker en melk. Maar ook hygiënische producten zoals vaatwastabletten, schoonmaakmiddelen, vuilniszakken, etc. Inmiddels beschikken wij over een aantal COVID-19 preventie producten!!!

Schroom niet om te informeren naar de mogelijkheden.

Producten- en prijslijst
In dit producten- en prijzenoverzicht vindt u de producten en prijzen die wij aanbieden. Alle prijzen zijn netto, exclusief mogelijke bezorgkosten. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk en zonder meer prijs.

Vragen?
Neem bij vragen gerust contact met ons!